Site Overlay

Descobreix Scrab.in: simplifica LinkedIn

Scrab.in entra en joc, oferint una solució fàcil d’usar per automatitzar accions a LinkedIn i ajudar els principiants a generar leads i millorar la seva presència a la xarxa.

Què és Scrab.in i per què és útil per a principiants?

Scrab.in és una eina dissenyada per fer més fàcil i eficient la teva experiència a LinkedIn. Està pensada especialment per a aquells que estan començant al món professional i volen aprofitar al màxim aquesta xarxa social.

Com us ajuda Scrab.in?

Automatització senzilla

Scrab.in automatitza tasques repetitives a LinkedIn, com enviar invitacions, seguir perfils automàticament i més. Això vol dir que pots dedicar el teu temps a altres activitats mentre Scrab.in treballa en segon pla.

Generació de leads sense esforç

L’eina us ajuda a trobar i connectar amb persones interessants per al vostre negoci de manera automàtica. No has de cercar manualment, Scrab.in se n’encarrega.

Integració de ChatGPT

Scrab.in utilitza la intel·ligència artificial de ChatGPT per personalitzar automàticament les teves accions. Això significa que les teves interaccions a LinkedIn seran més efectives i adaptades als teus objectius.

Activitat en pilot automàtic

No et preocupis per estar constantment actiu a LinkedIn. Scrab.in pot realitzar accions com donar likes, comentar i seguir perfils de forma automàtica per mantenir la teva presència a la plataforma.

Per a qui està fet Scrab.in?

Aquesta eina és perfecta per a aquells que volen deixar de perdre temps en tasques monòtones i centrar-se en allò que realment importa. Si ets nou al món professional i desitges:

  • Fer créixer el teu negoci: t’ajuda a aconseguir leads de manera ràpida i automàtica, permetent provar els teus productes amb un públic interessat.
  • Buscar feina: Pots enviar el teu currículum directament a reclutadors i directors d’empreses de tot el món, millorant la teva visibilitat i presentació professional.
  • Simplificar el headhunting: facilita el contacte automàtic amb clients o candidats, fent que el treball de headhunting sigui més fàcil que mai.

Generació de leads i descàrrega simple:

Fa que la generació de leads i la descàrrega de dades siguin intuïtives. Amb només uns clics, pots obtenir un fitxer amb informació valuosa sobre els teus leads, com correus, noms, empreses i més.

Pla gratuït i fàcil d’usar

Fins i tot si ets nou a LinkedIn, ofereix un pla gratuït que et permet fer 500 visites per dia i 1500 escaneigs. Això significa que podeu provar l’eina i familiaritzar-vos amb les seves funcions sense compromís.

En resum.

Scrab.in és com el teu assistent personal a LinkedIn. T’ajuda a automatitzar tasques, generar leads i millorar la teva presència a la xarxa social de manera fàcil i accessible. No et perdis l’oportunitat de simplificar la teva experiència a LinkedIn i destacar al món professional amb Scrab.in!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *