Site Overlay

Microsoft Clarity: coneix el teu trànsit web sense complicacions

T’has assabentat de la nova moguda de Microsoft? Fa uns mesos van llançar al mercat Microsoft Clarity, una eina que et dóna el superpoder d’espiar (en bon sentit) els usuaris que ronden per la teva web! 🚀

Gratis i fàcil per analitzar el trànsit web!

El millor de tot plegat és que aquesta eina no et costa ni un euro. Sí, has llegit bé, és completament gratuïta! I no us preocupeu si no sou un mestre de l’analítica web; la implementació és tan fàcil com fer una torrada. En uns minuts, podràs estar explorant les entranyes de la teva pàgina web sense necessitat de contractar un guru de la tecnologia. Ah, i per a tots els preocupats per la privadesa, relaxa’t! Microsoft Clarity compleix totes les regles de la GDPR i la CCPA. A més, està construït sobre codi obert, perquè aquí no estem amb secretets.

Anàlisi per a tots.

Que no te engañen, això no és sol per a les grans corporacions. Si tens un blog, un lloc web, o simplement acceptes pagaments en línia, també pots unir-te a la festa! Microsoft Clarity no discrimina per mida; qualsevol negoci que reculli dades pot aprofitar aquesta eina per entendre millor als seus usuaris. I el millor, no importa si la teva pàgina és visitada per dos o dos milions, ¡Microsoft Clarity no juzga pel trànsit! A més, la seva instal·lació no harà que la teva pàgina carrega més lento que una tortuga amb resaca.

Què fa Microsoft Clarity?

Ja que et va picar la curiositat, vegem què és el que realment pot fer aquesta eina:

Mapes de Calor 🌡️

Imagina tenir un mapa que et diu on els usuaris posen més atenció a la teva pàgina. Doncs això és un mapa de calor! Amb Microsoft Clarity, podeu veure en minuts les zones més calentes del vostre lloc. I no, no estem parlant de les que tenen més sol; ens referim a les que criden més l’atenció. Això t’ajuda a entendre com naveguen els teus usuaris i fins a detectar possibles errors a la teva web. I per descomptat, saber on posar aquesta publicitat tan desitjada!

Enregistraments de sessions 🎥

Et preguntes què fan realment els teus visitants a la teva pàgina? Amb Clarity, ho pots veure tot! Aquesta funció permet gravar les sessions dels usuaris, com si fossis un director de cinema observant els seus actors. Pots veure clics, moviments del ratolí i fins i tot descobrir on s’embussen. Ideal per analitzar llançaments de nous dissenys, implementació de funcions o simplement descobrir per què aquesta gent no converteix!

Com funciona Microsoft Clarity?

Primer, necessites entrar a la pàgina web de Microsoft Clarity i fer login amb el teu compte de Microsoft o Google. Si no en tens una, no et preocupis, en pots crear una en un espetec! Després organitzes els teus experiments en projectes, un per cada lloc web que vulguis analitzar. La instal·lació no és res de l’altre món; només heu d’enganxar un codi a la part <head> del codi font. Després d’això, entres al tauler de control, que és com el teu centre de comandament, amb mètriques importants i taules que et diran tot el que cal saber sobre els teus usuaris.

Microsoft Clarity vs. Google Analytics: un dol amistós

Tot i que algunes persones els veuen com a rivals, en realitat són com dos millors amics que es complementen. Mentre Google Analytics és el guru de l’anàlisi de trànsit i comerç electrònic, Microsoft Clarity s’enfoca a donar-vos una visió visual i moderna de l’experiència de l’usuari. Tots dos són gratis, tots dos són genials, i sí, els pots fer servir junts!

Així que, què opines d’aquesta nova eina de Microsoft?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *