Site Overlay

Explorant el Passeig de les Aigües a Barcelona

El Passeig de les Aigües destaca com una joia natural al Parc Natural de la Serra de Collserola, proporcionant als visitants una experiència de senderisme amb vistes panoràmiques inigualables de la ciutat i els seus voltants.

Ubicació i accés

El passeig de les Aigües té el seu inici a la carretera de les Aigües, una pista forestal que segueix l’antic canal d’aigües de la ciutat. Accedir a aquesta ruta és senzill, ja que es pot arribar amb transport públic, amb cotxe oa peu des de diferents punts de Barcelona.

Aparcament amb cotxe.

Tens diversos llocs per aparcar:

  • La plaça Mireia . Pel meu gust aquest és el millor lloc, aquest és el lloc més còmode perquè tens zona de pícnic, moltes alternatives a altres rutes i tens un restaurant, que s’omple cada cap de setmana.
  • Pàrquing de C. Manuel Arnús . Aquest pàrquing és molt petit i sol estar ple. És aquí el final de la ruta.

Arribar amb transport públic.

Per poder gaudir del passeig, podeu anar a Ferrocarrils de la Generalitat (estació Peu del Funicular). El pitjor d’aquesta opció és que et quedes al bell mig del camí.

Vistes panoràmiques de Barcelona

Una de les principals atraccions del Passeig de les Aigües és la impressionant vista panoràmica de Barcelona. Des d´aquesta ruta, els caminants poden gaudir de vistes espectaculars de l´skyline de la ciutat, el blau del mar Mediterrani i les majestuoses muntanyes circumdants. Aquest panorama divers crea una experiència única, encara més espectacular durant el capvespre.

Senderisme inclusiu

El Passeig de les Aigües és adequat per a senderistes de tots els nivells. La Carretera de les Aigües és una pista ben mantinguda i àmplia, perfecta per a famílies, corredors i excursionistes. Aquells que busquen un desafiament més intens poden explorar rutes secundàries que s’endinsen al bosc, oferint terrenys més costeruts i emocionants.

Biodiversitat i naturalesa

Aquest paratge natural al Parc Natural de la Serra de Collserola acull una rica diversitat de flora i fauna. Els boscos de pins i alzines proporcionen un hàbitat per a diverses espècies d’aus, papallones i petits mamífers. Submergir-se en aquesta vegetació exuberant crea una atmosfera natural i relaxant al mig de la ciutat.

Consells per gaudir al màxim

  • Prepara’t per al clima Mediterrani: Protegeix la teva pell amb protector solar, porta aigua i vesteix roba còmoda per al clima mediterrani.
  • Aprofita el capvespre: Molts visitants opten per fer la caminada al capvespre per gaudir dels llums encesos de la ciutat.
  • Explora rutes alternatives: Les rutes secundàries ofereixen oportunitats per als aventurers que busquen explorar àrees més remotes del parc.

Descobrir el passeig de les Aigües va més enllà d’una simple caminada; és una experiència que combina la bellesa natural amb la vitalitat de Barcelona. Aquesta ruta es presenta com una opció perfecta per a aquells que busquen una fuita revitalitzant a l’emblemàtica ciutat, proporcionant un equilibri perfecte entre la vida urbana i la natura circumdant. Aventura’t i descobreix la Barcelona natural que t’espera al Passeig de les Aigües!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *