Site Overlay

Lumàgica Barcelona, opinió de l’experiència.

Durant aquest any, ha iniciat un nou esdeveniment a Torroellas de Llobregat. Concretament pots trobar un espectacle de llums a Catalunya a Miniatura, anomenat Lumágica. En vols saber més? Entra.

Lumagica al món.

Primer de tot, he de dir que és un espectacle que passa a tot el món i crec, que justament el de Barcelona és un dels pitjors que hi ha de la marca.

Lumagica d’Alemanya.

A Alemanya sembla que tenen una experiència més profunda en aquest tipus d’esdeveniments. Sembla que té moltes més opcions per a la diversió dels nens a través de tobogans i alguns objectes interactius.

Lumagica de Barcelona.

Aquesta experiència és la que he viscut concretament. Crec que hi ha moltes més coses per millorar, especialment a la part interactiva.

Lumagica dels EUA.

L’opció dels EUA no sembla molt millor que la de Barcelona, ​​però és possible que tinguin moltes millors escenografies plenes de llums i més unides entre elles. Tot i això, no sembla tenir aquesta interactivitat que seria ideal per a nens.

Lumagica d’Àustria.

A Àustria segueix un clàssic estil humanista, centrat en la satisfacció de la neu al costat dels llums, que creen diferents efectes realment interessants. És possible que l’espectacle de llums sigui molt millor, justament per la feina amb la neu i els canvis de llum.

La meva experiència a Lumagica a Barcelona.

Decebedor. Molt decebedor. Encara més decebut quan he vist el vídeo oficial amb què es promocionen.

És cert que vaig anar amb una persona que li encanten aquestes coses. És més, no tenia cap pensament de com seria l’experiència, per la qual cosa tenia el llistó força baix, plantejant-me com un simple passeig amb un lloc de visita. Tot i això, acabo de veure el vídeo… i m’acabo de sentir molt estafat.

El preu de lentrada.

Des del principi em va semblar car: 15€ més 1€ de gestió. És a dir, un total de 16€ per entrada. En primer lloc, pregunto: gestió de què? Si ho faig per la web. Un cop vaig veure la factura de la meva targeta, vaig entendre que fan servir un servei extern (atrapalo.com) per a la reserva d’entrades.

En altres paraules, mancant crear un sistema de gestió d’entrades ho pago jo. I si això no és suficient, les dades són gestionades per una empresa externa a l’organització sense que jo ho sabés.

En aquest cas, no vull aprofundir sobre la legalitat daquest sistema sense avís.

Un passeig pels 5 sentits.

De primeres, quan vaig llegir aquesta frase em va semblar molt ambiciós. Massa, i és cert que sóc molt purista per encantar-me la tecnologia de Realitat Virtual i Realitat Augmentada.

Un cop fet el passeig, recorregut tota l’escenografia… l’única interacció va ser el fum que reflectia els llums i alguns pocs botons per fer sons. Realment això és el que anomenem interactiu?

És cert que al vídeo surten tocant el piano, els tambors i fent un festival de llums segons la teva interactivitat. En aquest sentit, tenim un espectacle decebedor. Especialment, si pensem en nens que estan desitjant experimentar.

La gastronomia.

Durant el Parc et trobes amb tres estacions distribuïdes al principi, al mig i al final, amb xocolata calenta, gossets calenta i coses així una mica «mundanes». Estaven buides, i no tenien cap encant especial.

El restaurant final, estava tancat pel que no puc opinar sobre ell ni el menjar.

La quantitat de gent.

Si és cert, que la quantitat de gent era gairebé nul·la. Per això podies moure’t amb força llibertat i podies romandre durant una estona al mateix lloc. Tot i que també cal tenir en compte que a la normativa del parc ens indicaven que estava prohibit retrocedir.

L’escenografia.

No és gaire diferent de les llums nadalenques que ens podem trobar als carrers de les ciutats, això sense comptar amb Vigo que està a un altre nivell.

De fet, les estructures són boniques i estan ben fetes, però teníem un tram que estava totalment fosc i sense cap llum més que les bàsiques.

D’altra banda, en estar a Catalunya a Miniatura, s’aprofiten algunes de les representacions de Barcelona (Sagrada Família i Camp Nou) per donar-li toc amb la pròpia música del lloc. Està bé, però no és una cosa que realment pugui impactar.

El resum de l’experiència a Lumagica.

Anar a Lumagica m’ha semblat car, avorrit i de poc interès. No ho recomano a les persones amb nens, perquè s’avorriran. Si la vostra intenció és fer una volta per un lloc amb llums en forma d’animals, endavant, però recordeu el preu de l’entrada i l’opció d’anar al bosc encantat de Gavà.

Potser per un preu força més baix, estaria parlant d’uns 5€ seria molt més just. No obstant això, no ho puc recomanar de cap de les maneres.

1 thought on “Lumàgica Barcelona, opinió de l’experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *