Site Overlay

Bosc Encantat per Nadal: Una trobada amb la màgia a Gavà

A la ciutat costanera de Gavà, el Nadal no només és una temporada de llums brillants i nadales alegres, sinó també un moment en què la màgia pren el centre de l’escenari. Un dels esdeveniments més esperats i estimats durant la temporada nadalenca a Gavà és el Bosc Encantat, un lloc on la màgia i la meravella del Nadal s’entrellacen a la ciutat.

En aquest article explorarem el màgic món del Bosc Encantat i com aquest esdeveniment ha arribat a simbolitzar l’esperit nadalenc a Gavà.

Dates i horari del nadal a Bosc Encantat de Gavà.

L´horari d´aquest petit bosc lluminós comença a les 17h fins a les 23h. de la nit. Bastant semblant a l’horari dels comerços del lloc, si comptem amb el sector de la restauració.

Comença des de la darrera setmana de novembre fins a reis.

Preu de Bosc Encantat de Gavà.

Gratis.

On trobar el Bosc Encantat de Gavà?

Pots trobar-lo al Parc de la Torre del Lluc de Gavà.

Poden passejar animals?

Poden passejar gossos, però no ho recomano per la gran quantitat de persones que et pots trobar.

Què hi ha al Bosc Encantat?

El Bosc Encantat és un esdeveniment nadalenc que se celebra al Parc de la Torre Lluc, un petit parc a Gavà. Durant la temporada nadalenca, aquest parc es transforma en un lloc de somni on els visitants es poden submergir en un món de màgia, fantasia i diversió.

El bosc de llums.

El Bosc Encantat és famós per la seva decoració impressionant. Els arbres del parc es cobreixen amb llums parpellejants i decoracions brillants, creant un ambient màgic i acollidor. Els visitants poden passejar pel Bosc Encantat i sentir-se com si estiguessin en un conte de fades.

L’Esperit de la Comunitat

El Bosc Encantat és un esdeveniment que aplega la comunitat de Gavà. Veïns i visitants s’uneixen per compartir la màgia del Nadal, crear records especials i enfortir els llaços que uneixen la ciutat. Aquest esdeveniment anual ha esdevingut una tradició arrelada que simbolitza la unitat i l’esperit festiu de Gavà.

En resum, el Bosc Encantat és una part essencial del Nadal a Gavà, on la màgia i la meravella s’entrellacen en un entorn natural únic. Aquest esdeveniment encapsula la joia, la diversió i l’esperit comunitari que fan que la temporada nadalenca a Gavà sigui veritablement especial. És un lloc on els somnis es fan realitat i on la màgia del Nadal es viu de manera única i memorable.

La meva experiència.

Gavà està apostant per invertir en llums per competir amb el turisme nadalenc i aconseguir que la gent compri als negocis locals, i crec que ho està fent bé. I l’ entrada és totalment gratuïta.

La Decoració del Bosc Encantat.

Com a ecologista, i encara més en la situació de crisi energètica que comunica l’Estat, em sembla una bogeria la disposició de més de 10.000 punts de llum d’aquest esdeveniment. Tot i això, els diners guanyen la partida i segurament els locals aconseguiran incrementar les seves vendes gràcies a això. Realment és valorada l’ecologia?

Potser algú em comenta que els llums són led i que gasten poc, però gastarien menys apagats. Sense comptar amb tot el cablejat i plàstic que recobreix això. Però ens centrarem en la part «bonica», la part més humanista.

Doncs traient-ne la part, hem de dir que és un esdeveniment digne de veure i que els carrers s’omplen de vida a través de la investigació o experimentació en veure tots aquests elements que cobreixen els carrers. Així que compleix el seu objectiu amb un gran èxit. Suposo que la inspiració d‟aquest tipus d‟accions ha estat l‟ajuntament de Vigo. Recomano visitar-lo, és divertit per a aquestes dates.

Estan fent una campanya brutal a la premsa, així que et deixo aquí un article per si vols alguna cosa més comercial.

Curiositats del bosc encantat.

  • Els llums canvien la seva tonalitat a mesura que avança el Nadal.
  • És accessible per a persones que van amb cadires de rodes.
  • A través d’una aplicació per a mòbil:
    • És accessible per a persones cegues.
    • És accessible per a persones amb problemes d’audició.

Opinió personal.

La decoració és genial per fer-te unes fotos amb unes llums boniques. Pots estar 30-45 minuts fent fotos i divertint-te.

El que recomano és anar amb transport públic o amb moto. Aquest raconet s’ha quedat amb mi una bona temporada. Recomano l’experiència! I la gent del lloc té molt bon rotllo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *