Site Overlay

Opinió de Digimon 02 The Beginning

Avui toca parlar de la pel·lícula de Digimon 02 The Beginning. Continua llegint per saber-ne més.

Primeres impressions.

Sota l’èxit de la pel·lícula de Digimon 01, que vaig ser interessant per a la majoria dels fans, en aquesta secció de Digimon 02 The Beginning podem dir que molts fans s’han desil·lusionat.

Introducció a l’inici de Digimon.

És una pel·lícula que ningú no ha demanat, sobre l’origen dels Digimon. Centrats en una trama majoritàriament «dramàtica» i una mica «creepy». De tot això, la idea és explicar l’origen de «com i perquè van començar l’elecció de nens escollits».

Amb els valors de lamistat.

La pel·lícula se centra en els valors d’amistat dels nens elegits i els seus digimon constantment, i pel meu gust molt repetitiu. Pel que, pel meu gust, és una pel·lícula molt redundant i sense valor real dins de la pel·lícula.

Esperava una mica més d’acció, una mica més d’argument i que estigués constantment fent voltes al mateix tema sense que la trama de la pel·lícula sembli evolucionar.

Opinió personal de Digimon 02 The Beginning.

Personalment veig la pel·lícula força fluixa, en comparació amb els temps que ens van donar les sèries i l’última pel·lícula que van llançar abans d’aquesta pel·lícula.

És bonic, tornar a veure personatges de la teva infància que han crescut i s’uneixen per a una missió que sembla que els supera.

Tot i això, crec que es podria haver reduït a un episodi especial de 40 minuts, en comptes del que dura la pel·lícula. Per tant, té un argument més aviat fluix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *