Site Overlay

Opinió de Deliver Us Mars.

Avui parlarem del videojoc/pel·lícula de Deliver Us Mars. Fa poc, vaig poder jugar-ho i gaudir de la seva història a Mart.

Aquest és un joc, o el que jo anomenaria, una pel·lícula interactiva. Tracta d’una història lineal que és la segona part de Deliver Us Moon.

La història de Deliver Us Mars.

Encarnes a Kathy, una experta i filla d’un dels científics i els enginyers més brillants de la terra. Per alguna raó estranya, el teu pare et deixa en terra en contra de la seva voluntat. I quan ets adulta, és quan començarà tota la trama que hauràs d’anar descobrint.

El dilema de triar entre la família i la terra.

Tota la història ronda de tornar a tenir l’enllaç amb el pare. I si això no fos suficient, la teva germana estarà a bord per preguntar-te de quines són les teves intencions un cop trobeu el vostre pare.

En tot moment, la protagonista es trobarà en situacions desesperants en què haurà de centrar quin és el veritable objectiu del seu viatge. No només això, sinó que aniràs descobrint tot el que ha passat a Mart una vegada que arribis.

Sorpreses i més sorpreses.

A mesura que avancis, veuràs que cadascun dels personatges tenen els seus propis interessos. No només això, descobriràs la trama i els plans B que tenen preparats per a qualsevol situació.

I és normal, ser a Mart per tal d’obtenir certs artefactes i tornar-los a la Terra no serà una tasca fàcil. Si això, afegim tot allò que ens podem trobar, seria el més normal.

Una narració interactiva.

La història és lineal i és ideal per a persones que juguen de manera casual. La dinàmica és senzilla d’exploració. Inclou una mica escalada amb piolets i el descobriment del planeta vermell.

La veritat és que els gràfics i la sensació és espectacular, i la història dura aproximadament unes 7 hores. Per això és ideal per jugar-ho en un dia intens o en diverses jornades.

Al final de la història, ens deixa amb una pregunta intrigant que potser permet una tercera entrega.

Opinió de Deliver Us Mars.

Cal tenir en compte que és un joc, que el més adequat serà jugar amb teclat i ratolí. És una història amb unes vistes impressionants i preparat perquè pugueu extreure belles fotografies del propi joc. Pel que per a mi, és per als amants de les imatges impactants.

D’altra banda, la interacció amb el planeta vermell amb la climatologia em va semblar fantàstic. A més, la història i els personatges no són els més carismàtics i algunes zones es fan una mica avorrides, però et mantenen atents i mostres unes personalitats reals.

En el meu cas, ho vaig tenir gratuït. El preu habitual és de 30€, no obstant no considero que tingui aquest valor. Potser ho compraria per 10€… encara que no estic acostumat a aquest tipus de jocs. Però és una cosa que recomano. Ara com ara, em toca provar Deliver Us Moon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *