Site Overlay

Migració, opinió de la pel·lícula d’ànecs feta pels dels Minions.

La pel·lícula de Migració ha patit algun retard, i per fi la vaig poder veure. Aquí et deixo el meu comentari.

Migració, un viatge potes enlaire.

Era una pel·lícula que esperava des de fa algun temps, des que vaig veure el tràiler. Ara bé, no esperava res de l’altre món… però potser no m’esperava una pel·lícula tan bàsica.

Una pel·lícula prototípica.

Si mirem l’evolució dels personatges, podem veure que compleixen certs patrons de l’inici al final de la pel·lícula. Per això l’evolució, es veu natural i el creixement dels personatges permet créixer mentre dura la pel·lícula.

Tot i que és molt fàcil predir tot el que podrà arribar a passar des del punt d’inici de la pel·lícula a través d’uns personatges ben cohesionats, però no t’aportaran res de nou.

Una pel·lícula de sobretaula.

Tot i que ha sortit al cinema, aquesta pel·lícula hauria d’estar en alguna de les plataformes de streaming (HBO, Netflix, Prime Video…) perquè no mereix el preu de l’entrada de cinema.

Podem trobar algun acudit fàcil i una trama romàntica de parella, mentre que els més petits també senten la necessitat experimentar i créixer. Per això és una pel·lícula dedicada perquè cada un dels membres de la família pugui sentir-se representat.

La meva opinió.

En primer lloc, m’encanta veure pel·lícules d’animació. No obstant això, si tens altres opcions segurament siguin molt més interessants que «Migració, un viatge potes enlaire». Tot i això, si vols entretenir els més petits de la casa, pot ser una bona opció.

Si ets una parella, no és una pel·lícula que sigui romàntica encara que té la seva història de millora de la relació, per la qual cosa es pot considerar alguna cosa romàntica. Pel que la pots veure, per a la sobretaula d’un cap de setmana en què no vols fer res. I potser, fer una migdiada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *