Site Overlay

Aquaman 2: la meva opinió.

En primer lloc, he de dir que no he vist la primera d’Aquaman… encara que tinc una bona opinió de Jason Momoa. Així que seré el més imparcial possible. En vols saber més? T’ho explico.

Una pel·lícula amb un protagonista molt infantil.

Encara que no he vist Aquaman 1, encara he vist la «Lliga de la Justícia» de Zack Snyder. Així que he de dir que a Aquaman 2, el protagonista es comporta de la mateixa manera que es pot comportar un nen malcriat que tot ho vol solucionar amb violència. Per això… ja desconnecto molt un personatge que ha de ser rei d’una de les civilitzacions més importants de la terra.

Així que, veurem un «nen» maçat que només pensa a pegar a tot allò que s’acosti… el típic estereotip de l’home «hunga-hunga». Així que bé, em sembla una mica trist fer un personatge tan «bàsic», i per mi perd molta força.

Aquaman, un heroi poc valorat.

És cert que Aquaman, no és l’heroi més famós de DC pels seus poders, però crec que posar-lo només «força bruta» perd molta gràcia, especialment si tota la pel·lícula passa gairebé tota l’estona al mar.

La pel·lícula d’Aquaman 2.

Durant el visionat de la pel·lícula, em recordo a certs moments ia altres pel·lícules famoses, com Star Wars, El Senyor dels Anells, Carinyo he encongit els nens i una mica d’Indiana Jones. Per això fica una mica d’essència, però no acaba de quallar cap dels mons que s’hi incorporen.

També veurem detalls de sang en alguns combats… que des del meu punt de vista són força pobres i que no tenen coherència amb el «tipus de personatge» que tenim davant amb la relació del combat amb els seus enemics.

Plena de topicades.

Durant la pel·lícula fan referència alguns personatges de l’univers DC, sobre el menjar de la terra… entre altres coses. Tot i això, aquesta tan ple de «bromes» o «comèdia absurda» que es perd la gràcia a través que va passant la història.

Per això tenim un «superheroi» enfortit i pallasso. Crec que això tapa les qualitats d’actor que pot tenir Jason Momoa i els actors que estan al seu costat… tot i això, tot queda eclipsat en ximpleries… fins i tot perdent en el camí en l’honor de l’anterior rei d’Atlantis.

Un final massa ràpid.

En una pel·lícula en què exposes diverses localitzacions «diferents» i que a més no aporta cap cosa important durant les escenes, ens trobem amb un final que es veu alterat per poder complir amb el temps que ha de complir al cinema.

Això provoca un final superaccelerat per poder arribar al final, sense sentit amb una lluita que s’acaba en menys d’1 minut. Veient l’anterioritat de les escenes, no té valor i és una pena que no en sortís moments èpics on els protagonistes podien brillar.

La meva opinió d’Aquaman 2.

Totes les persones amb qui he parlat de les pel·lícules de Jason Momoa, des que surto a Game Of Thrones, només es fixen en el seu físic i no en els seus atributs de l’actuació. Des d’aquí, és cert que encasellaran l’actor per complir el que l’audiència vol: un home fort i bromista.

Em sembla una pel·lícula fluixa, massa, que no aporta res al personatge ni a l’univers DC. És simplement una pel·lícula simple, que no té valor per ser al cinema… potser en una d’aquelles plataformes com Netflix o HBO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *