Site Overlay

Construint ponts de consciència i solidaritat: La col·laboració entre la Zoo del Pirineu i l’Associació Amisol

En un gest commovedor de solidaritat i consciència ambiental, la Zoo del Pirineu ha estès una càlida invitació a les persones del centre ocupacional de l’Associació Amisol.

Aquest any, la jornada en contacte amb els animals a les instal·lacions del refugi ha donat lloc a una sèrie de 14 fotografies impactants, capturades pel talentós fotògraf local Antonio Chaparro Llanos. En aquestes imatges, les persones ateses per l’Associació Amisol comparteixen el protagonisme amb els majestuosos animals salvatges que resideixen al refugi.

Asociación Amisol

La iniciativa no només pretén proporcionar una experiència única a les persones de l’Associació Amisol, sinó que també té un objectiu més ampli: crear consciència sobre la protecció dels animals salvatges al nostre país. Mitjançant aquesta col·laboració, Zoo del Pirineu espera sensibilitzar la societat sobre la importància de preservar la vida silvestre i fomentar la coexistència harmònica entre humans i animals.

La màgia d’aquestes fotografies rau en l’autenticitat dels moments capturats, on la connexió entre les persones i els animals transcendeix les barreres de les espècies i es converteix en un testimoni visual de l’empatia i el respecte mutu. Antonio Chaparro Llanos ha aconseguit plasmar l’essència d’aquesta experiència única, destacant la bellesa de la relació entre éssers humans i la fauna que comparteix el nostre planeta.

A més de la dimensió emocional, aquesta col·laboració també té un propòsit solidari i sostenible. Els beneficis generats mitjançant la venda d’un calendari solidari, que presenta les commovedores imatges de la jornada, contribuiran directament a la sostenibilitat de les instal·lacions de Zoo del Pirineu i recolzaran la noble causa de l’Associació Amisol.

Des de principis de desembre, aquells que vulguin recolzar aquesta iniciativa podran adquirir el calendari solidari. Els punts de venda estaran estratègicament ubicats, incloent l’estand del Zoo del Pirineu a la Fira del Tió el 9 de desembre a Solsona. A més, els calendari estaran disponibles al Bar Casal a Solsona i a la botiga de records del refugi d’animals salvatges.

Per obtenir més informació i recolzar aquesta causa concreta, es poden posar en contacte amb Stania Kuspertova al telèfon 610 750 224. La col·laboració entre Zoo del Pirineu i l’Associació Amisol no només ha creat una experiència inoblidable per als involucrats, sinó que també ha teixit un pont inestimable entre la consciència ambiental i la solidaritat humana, recordant-nos a tots la importància de cuidar i protegir el nostre entorn i aquells éssers amb els quals compartim el nostre llar a la Terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *